Localizare
Hotelul este situat la 16 km de Kemer, 26 km distanta de Antalya si la 36 km de aeroportul din Antalya.
Hotelul s-a deschis in anul 2014 si este construit pe 152.000 mp

Cazare
Hotelul are numeroase tipuri de camere, in diverse locatii .
Standard room main & garden( standard concept ) - au o suprafata de 33 mp , o capacitate de 2+1 pax si vedere la gradina . Camerele  sunt dotate TV LED, aer conditionat , baie cu dus , uscator de par, telefon, balcon sau terasa, minibar, room service (contra cost), platou cu fructe, internet wirelless , halat si papuci, serviciu cafea&ceai. Pentru turisti cazati in aceste camere restaurantele a la carte sunt cu plata .
Superior room (standard concept ) - au o suprafata de 33 mp , o capacitate de 2+1 pax si vedere la gradina sau mare . Camerele  sunt dotate TV LED, aer conditionat , baie cu dus , uscator de par, telefon, balcon sau terasa, minibar, room service (contra cost) ,wireless internet halat si papuci, serviciu cafea&ceai. Pentru turisti cazati in aceste camere restaurantele a la carte sunt cu plata .
Family room main & garden (standard concept ) - au o suprafata de 51mp , o capacitate maxima de 4 pax si sunt cu vedere la gradina . Acestea sunt alcatuite din 2 dormitoare cu usa de conexiune intre ele . Camerele sunt doatate cu parchet, balcon , minibar , 2 TV LED , aer conditionat , platou cu fructe , room service (contra cost ),minibar , wirelless, serviciu cafea&ceai, halat si papuci. Pentru turisti cazati in aceste camere restaurantele a la carte sunt cu plata .
Garden &lagoon villas (VIP - 2 CONCEPT) - doar persoanele peste 18 ani se pot caza in aceste vile - au o suprafata de 42 mp, inconjurate de verdeata; vile cu terasa au vedere spre gradina si piscina; au 1 dormitor, 1 baie, 2 canapele . Camerele sunt dotate TV 1 LCD, minibar, set de igiena Bulgari, internet wireles, serviciu de ceai/cafea, aparat expresso, halate si papuci , flori, fructe, prajiturele, reviste si ziare, colectie de DVD si CD-uri, room service (gratuit intre 11:00 - 18:00 ).
 Lagoon Deluxe Suites (VIP 2 CONCEPT) - au o suprafata de 56 mp o capacitate max de 3 pax si au vedere la gradina sau piscina; au 1 dormitor cu terasa, 1 living cu terasa, chicineta, 1 baie. Camerele sunt dotate cu 2 TV LCD, minibar, set de igiena Bulgari, internet wireless , serviciu ceai/cafea, aparat expresso, halate si papuci de baie, flori, fructe, prajiturele, reviste si ziare, colectie de DVD si CD-uri, room service (gratuit intre 11:00 - 18:00).
 Lagoon Family Suites (VIP 2 CONCEPT) - au o suprafata de 65 mp , o capacitate maxima de 4 pax si vedere la gradina sau piscina . Lagoon family suites au 2 dormitoare dintre care unul cu pat matrimonial si celalalt cu 2 paturi twin si 2 bai . Camerele sunt dotate cu 2 TV LCD , minibar, set de igiena Bulgari, internet wirelless , serviciu ceai/cafea, aparat expresso, halat si papuci de baie, uscator de par , flori, fructe, prajiturele, reviste si ziare, colectie de DVD si CD-uri, room service (gratuit intre 11:00 - 18:00 ).
Lagoon Beach Front Villas : doar persoanele peste 18 ani se pot caza in aceste vile - au o suprafata de 42 mp, inconjurate de verdeata; vilele cu terasa dubla au vedere spre mare si piscina; sunt dotate cu 1 dormitor, 1 baie, 1 sofa. Camerele sunt dotate cu 1 TV LCD, minibar , set de igiena Bulgari, internet wireless (pana la 100 mbs gratuit), serviciu ceai/cafea, aparat expresso, minibar, halate si papucei de baie, flori, fructe, prajiturele, reviste si ziare, colectie de DVD si CD-uri. Turisti cazati in aceste vile au : restaurantele a la carte gratuite 1 data/saptamana, room service intre 11.00 - 18.00, curatatorie pantofi si haine, toate bauturile locale si din import. Se pot caza maximum 3 persoane.
Lagoon Deluxe Family Suites (VIP 1 CONCEPT) - au o suprafata de 105 mp, inconjurate de verdeata; au vedere spre piscina si gradina; sunt dotate cu 2dormitoare cu terasa, 1 living cu terasa, 2 bai. Camerele sunt dotate cu 2 LCD, minibar , serviciu ceai/cafea, parchet , aparat expresso , internet wirelless, halate si papucei de baie, flori, fructe, prajituri, reviste si ziare, colectie de DVD-uri si CD-uri, set de igiena Bulgari. Turisti cazati in aceste vile au transfer dinspre/spre aeroport, room service 24 h gratuit, special check-in, prioritate si gratuitate la restaurantele a la carte, curatatorie pantofi si haine, toate bauturile locale si din import, Se pot caza maximum 5 + 1 persoane.
Lagoon Luxury Villas (VIP 1 CONCEPT) - au o suprafata de 90 mp, inconjurate de verdeata; au vedere spre piscina si gradina; dotate cu 2 dormitoare, 2 bai, 1 living. Camerele sunt doatate cu 2 TV LCD, minibar , serviciu cafea&ceai , aparat expresso , internet wirelless, halat si papuci de baie, flori, fructe, prajituri, reviste si ziare, colectie de DVD-uri si CD-uri, set de igiena Bulgari. Turisti cazati in aceste ville au transfer dinspre/spre aeroport, special check-in, prioritate si gratuitate la restaurantele a la carte, room service 24 ore/zi, curatatorie pantofi si haine, restaurant si bar a la carte exclusiv (se afla pe plaja). Se pot caza maximum 4 persoane.
Deluxe Beachfront Suites (VIP 1 CONCEPT) - exista 6 suite de acest fel, cu o suprafata de 86 mp, lang plaja; sunt dotate cu 1 dormitor, 1 living, 1 baie, 1 terasa mare, 2 LCD, vedere spre piscine. Camerele sunt dotate cu minibar, serviciu preparare ceai/cafea, aparat expresso, internet wireless, halat si papuci de baie, flori, fructe, prajituri, reviste si ziare, colectie de DVD-uri si CD-uri, set de igiena Bulgari Turisti cazati in aceste suie au transfer dinspre/spre aeroport, special check-in, prioritate si gratuitate la restaurantele a la carte, room service 24 ore/zi, curatatorie pantofi si haine, restaurant si bar a la carte exclusiv (se afla pe plaja).  Se pot caza maximum 3 pax.
Royal Dublex Beach Front Villas (Top VIP Concept)-exista 6 duplexuri de acest fel, langa plaja; are o suprafata de 152 mp, 2 etaje a la primul etaj se afla loc de odihna, loc de luat masa, chicineta, 1 dormitor, 1 baie. La al doilea etaj sunt 2 dormitoare, 2 bai, 2 terase. Vilele sunt dotate cu 4 TV LCD, serviciu cafea&ceai, halate si papucei de baie, flori, fructe, ciocolata, prajituri, reviste si ziare, colectii de DVD si CD, sistem de sunet surround, dispozitive pentru Iphone, ipad, Galaxy si Note, set igienic Bulgari, room service gratuit 24 ore/zi, internet wireless si prin cablu. Turisti cazati in aceste vile au urmatorele facilitati : majordom, piscina privata cu jacuzzi, transfer dinspre/spre aeroport, special check-in, minibar, prioritate si gratuitate la toate restaurantele a la carte, pier privat cu cabine de schimb, serviciu de apelare valet de pe pier, locuri VIP in amfiteatrul unde se organizeaza concerte, acces la un bar si restaurant privat, pe plaja, toate bauturile din import si locale incluse, curatatorie pantofi si curatatorie haine. Se pot caza maximum 5+1 pax.
Grand Deluxe Beachfront Suites (Top VIP Concept) - exista 2 suite de acest fel, langa plaja; fiecare are o suprafata de 129 mp; sunt dotate cu 2 dormitoare, dressing, living, loc de luat masa, chicineta, 2 bai, 2 terase spatioase. Aceste suite sunt dotate cu 3 TV LCD-uri , minibar, aparat de facut ceai/cafea, expresso,halate si papucei de baie, flori, fructe, ciocolata, prajituri, reviste si ziare, colectii de DVD si CD, sistem de sunet surround, dispozitive pentru Iphone, ipad, Galaxy si Note, set igienic Bulgari, nternet wireless si prin cablu. Turisti cazati in aceste suite au urmatoarele facilitati : majordom, piscina privata cu jacuzzi, transfer dinspre/spre aeroport, special check-in, prioritate si gratuitate la toate restaurantele a la carte, pier privat cu cabine de schimb, serviciu de apelare valet de pe pier, locuri VIP in amfiteatrul unde se organizeaza concerte, acces la un bar si restaurant privat, pe plaja, toate bauturile din import si locale incluse, room service gratuit 24 ore/zi, , curatatorie pantofi si curatatorie haine. Se pot caza maximum 5+1 persoane. 
Villa Nirvana (Top VIP Concept)- exista 1 singura vila de acest fel, langa plaja; are o suprafata de 400 mp, 2 etaje : la primul etaj sunt 2 dormitoare, dressing, loc pentru odihna, loc pentru luat masa, chicineta, 2 bai; la etajul al doilea sunt 2 dormitoare, dressing, 2 bai. Villa NIrvana este dotata cu : 2 terase, 6 LCD-uri, aparat de facut ceai/cafea, expresso,halate si papucei de baie, flori, fructe, ciocolata, prajituri, reviste si ziare, colectii de DVD si CD, sistem de sunet surround, dispozitive pentru Iphone, ipad, Galaxy si Note, set igienic Bulgari, internet wireless . Turisti cazati in villa Nirvana au urmatorele facilitati: majordom, piscina privata cu jacuzzi, transfer dinspre/spre aeroport, special check-in, minibar, prioritate si gratuitate la toate restaurantele a la carte, pier privat cu cabine de schimb, serviciu de apelare valet de pe pier, locuri VIP in amfiteatrul unde se organizeaza concerte, acces la un bar si restaurant privat, pe plaja, toate bauturile din import si locale incluse, room service 24h/zi gratuit . Se pot caza maximum 5+1 persoane.

Servicii
Ultimate All Inclusive
Mesele principale se servesc tip bufet suedez in restaurantul principal Samsara :mic dejun (7.00 -10.00), mic dejun tarziu  continental (10.00 -11.00), pranz (12.00 - 14.00), cina (19:00 -21.00).
Copiii au bufet special in timpul pranzului intre orele 12.00 -14.00 la crispy miniclub.
Prajituri, dulciuri , inghetata se servesc intre orele 10.00 - 22.00 la patiserii.
Gustari rapide, snack-uri se servesc intre orele 11.30 -16.30 la barul de la piscina si barul de pe plaja.
Court food  intre orele 12.00 -16.00 la aqua park.
Servicii a la carte 24 ore/zi la restaurantul mediteranean (cladirea principala), servicii exclusive a la carte pentru clientii VIP.
Hotelul are urmatoarele restaurante a la carte, deschise pentru cina intre orele 19.00 -22.00:
- Restaurant mexican El Parador - 100 locuri - cu plata
- Restaurant pescaresc Mermaid - 60 locuri - cu plata
- Restaurant mediteranean La Serenata - 80 locuri - cu plata
- Restaurant steak house Welldone -140 locuri -cu plata
- Restaurant turcesc Bosphorus - 60 locuri - cu plata
- Restaurant orientul indepartat Ginger - 60 locuri - cu plata
- Restaurant Teppanyaki - 16locuri- cu plata
- Restaurant rusesc Pravna - 60locuri - cu plata
-24h /zi Bistro a la carte
TOP VIP CONCEPT si VIP 1 CONCEPT ofera clientilor servicii a la carte 24 ore/zi in Exclusive Restaurant si Bar; de asemeanea au gratuitate si prioritate la restaurantele a la carte.
VIP 2 CONCEPT ofera clientilor gratuitate la restaurantele a la carte 1 data /saptamana, daca sunt locuri libere in restaurant.
STANDARD CONCEPT ofera clientilor acces in restaurantele a la carte contra cost.
Restaurantele a la carte au reducere 50% pentru copii sub 7 ani
Hotelul dispune de urmatoarele baruri:
- Barul de pe plaja: deschis intre orele 9.00 -20.00  se servesc bauturi non-alcoolice imbuteliate;
- Barul Lagoon Brahman : deschis intre orele 10.00 -18.00  se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Barul Lagoon Jazar : deschis intre orele 10.00 - 18.00 se servesc bauturi non/alcoolice locale
- Barul Lagoon Karman : deschis intre orele 10.00 - 18.00  se servesc bauturi non/alcoolice locale
- Barul Lagoon Pena : deschis intre orele 10.00 -18.00 se servesc bauturi non/alcoolice locale
- Barul Lagoon Ramona : deschis intre orele 10.00 -18.00 se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Barul Lagoon Vicna : deschis intre orele 10.00 -18.00  se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Barul Pier: deschis intre orele 10.00 -18.00  se servesc bauturi racoritoare;
- Barul Nectar: deschis intre orele 10.00 -18.00 se servesc bauturi non-alcoolice si fresh-uri;
- Barul Aqua: deschis intre orele 10.00 - 24.00 servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Barul de la piscina : deschis intre orele 10.00 -24.00  servesc bauturi non/alcoolice locale si din impor
- Barul de pe plaja: deschis intre orele 10.00 - 24.00  se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
 - Barul pool & snack: deschis intre orele 10.00 -24.00  se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Cafe Turca: deschis intre orele 16.30 - 24.00 se servesc bauturi non-alcoolice;
 - Barul de pe acoperis: deschis intre orele 18.00 - 02.00 se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Barul disco: deschis intre orele 23.00- 02.00 se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- Lobby bar  deschis 24ore/zi se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
- VIP bar - deschis 24ore/zi  se servesc bauturi non/alcoolice locale si din import;
Nu sunt incluse: fresh-urile, bauturile fine si scumpe, bauturile din import intre orele 01.00 - 10.00.
Bauturile nu se servesc imbuteliate. In restaurante nu se servesc baturi din import.

Facilitati
Fara plata: mini-club (copi 4-12 ani) cu concept Crispy Kids Club (meniu pentru copii, piscina pentru copii, locuri de joaca), baie turceasca, sauna, baie cu aburi, parcare exterioara, seif, WiFi (viteza limitata), minibar (bauturi non/alcoolice, improspatat in fiecare zi).
Cu plata: coafor, centru de shopping, masaj, doctor, curatatorie, internet cafe, inchiriere masini, babay-sitter, internet premium WI-FI, chelneri pe pier, telefon, fax, centru SPA, room service cu plata intre orele 00.00 - 7.00

Hotelurile Nirvana (Nirvana Cosmopolitan, Nirvana Mediterranean si Nirvana Dolce Vita) au implementat conceptul de hotelurili prietenoase cu animalele de companie sub denumirea “Luxy Pet Hotel”.

Sunt doua metode de “cazare” a animalelor de companie, ambele contra cost:

1.      Animalele de companie (caini sau pisici) pot sta intr-un “hotel pentru animalute” amplasat intr-o zona separata din interiorul hotelului

2.      Animalele de companie (caini sau pisici) pot sta in aceeasi camera cu stapanii lor, in asa-zilele “pet friendly room” situate in anumite zone ale hotelului potrivite pentru animalele de companie

In ambele cazuri animalutele se pot bucura de masa zilnica, echipamente de ingrijire de baza, servicii veterinare (contra cost), ingrijitor (contra cost), zona de plaja, zona cu activitati.

Turistii care sosesc la hotel cu animale de companie trebuie sa anunte acest fapt din momentul rezervarii si li se va confirma camera “ pet friendly” sau spatiu in “pet hotel” in functie de disponibilitate.

.
Plaja si Piscine
Hotelul are numeroase piscine:
- 1 Piscina principala cu apa de mare, 660 mp, cu jacuzzi 30 mp;
- 1 Piscina lagoon deluxe suites  980 mp;
- 2 piscine lagoon deluxe family suites 780 mp;
- Piscina lagoon beach front villas pool  cu vedere spre mare, 317 mp si jacuzzi 32mp;
- 1 Piscina garden lagoon villas  cu vedere spre aqua park, 166 mp, si jacuzzi 5 mp;
- 2 piscine garden lagoon villas  165 mp, cu jacuzzi 14 mp; - 1 piscina lagoon luxury villas  238 mp, cu jacuzzi 14mp;
- 2 piscine lagoon luxury villas  60 mp, cu jacuzzi 10 mp;
-  Piscina interioara in cladirea principala  116 mp, cu jacuzzi 9 mp
 - Piscina privata grand deluxe beachfront suites – 122 mp, cu jacuzzi 15mp;
- 1 aquapark 164 mp; - 1 aquapark 174 mp; - Piscina miniclub 200 mp;
 - Piscina villa nirvana  50 mp, cu jacuzzi 9mp. Plaja este lunga de 900 m, cu nisip si pietre la intrarea in mare; 3 pier (1 pier este pentru clientii VIP) Sezlonguri, saltele, prosoape si umbrelute gratuite la plaja si la piscine.

Sporturi si Activitati
Fara plata: 3 terenuri de tenis, centru fitness, boccia, darts, aerobic, polo de apa, volei, baschet, tenis de masa, anumatie, spectacole, muzica live (in anumite zile ale saptamanii), discoteca
Cu plata: camera de jocuri, bowling, biliard, pinball, nocturna si echipament de tenis, jet schi, banana, parasailig, ringo, canoe, hidrobicicleta, windsurf, catamaran.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre NIRVANA MEDITERRANEAN , Antalya, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
6
7
8
verifica
9
verifica
10
11
verifica
12
13
14
15
verifica
16
verifica
17
18
verifica
19
20
21
22
verifica
23
verifica
24
25
verifica
26
27
28
29
verifica
30
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
verifica
4
5
6
7
verifica
8
verifica
9
10
verifica
11
12
13
14
verifica
15
verifica
16
17
verifica
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
24
verifica
25
26
27
28
29
30