Ziua 1
Sosire in New York.
Veti ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire si va va conduce la hotel, pentru intalnirea de Bun venit. Se innopteaza in zona orasului New York(New Jersey).

Ziua 2
New York City. Excursie optionala + Ascensiune in observatorul Empire State Building.
Dupa micul dejun veti participa la un tur al orasului New York din centru pana in suburbii (va veti opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertatii, veti vedea si Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). Dupa amiaza va puteti bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul si veti putea merge la Macy s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Optional va invitam sa urcati pana la etajul 86 al cladirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara tarziu autocarul va va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare in in zona orasului New York ( New Jersey).

Ziua 3
New York-Newport-Boston.
Mic-dejun. Vom strabate statele regiunii New England, indreptandu-ne catre Boston, oras cunoscut pentru bogata sa istorie legata de Revolutia Americana. Spre pranz va veti opri in orasul Newport din Rhode Island, un frumos oras cu deschidere la mare, cunoscut ca locul de joaca al celor bogati si locul de nastere al Cupei Americii. Veti merge in continuare catre Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard si veti trece pe langa unele puncte de atractie ale orasului Boston, iar seara veti avea timp liber in oras pentru cina. Se innopteaza in zona Boston-ului.

Ziua 4
Montreal.
Mic-dejun. Apoi va veti indrepta spre Montreal, calatorind prin statele New Hampshire si Vermont catre granita cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii. Se innopteaza in zona Montreal.

Ziua 5
Montreal-Quebec-Cabana sucre.
Mic-dejun. Astazi veti vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Canada si veti face un tur al orasului Montreal. Dupa amiaza se merge catre Quebec, iar cina o veti lua la Cabane a sucre. Cazare in zona orasului Quebec.

Ziua 6
Timp liber. Optional: Huron Wendat si cascada Montmorency.
Mic-dejun. Zi libera sau optional veti putea participa la excursia optionala Huron Wendat si cascada Montmorency.Se innopteaza in zona Quebec.

Ziua 7
Quebec-Ottawa-Gananoque.
Mic-dejun.Tur de oras Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piata, Curtea Suprema. Veti merge apoi catre Gananoque -1000 de insule, unde se va si innopta.

Ziua 8
1000 de insule-Toronto Optional: Croaziera la 1.000 de insule.
Mic-dejun. Timp liber la raul St Loren sau optional excursie cu barca pe raul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veti merge in continuare cu autocarul catre Toronto si veti face cunostinta cu orasul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Optional puteti participa la excursia CN Tower.Cazare in zona Toronto.

Ziua 9
Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Optional croaziera+cina cascada Niagara.
Mic-dejun. Se viziteaza orasul Niagara on the Lake, urmand apoi transferul catre superba Cascada Niagara. Dupa pranz veti participa, optional, la o croaziera de neuitat cu vaporasul turistic pe Niagara. Apoi va veti caza si va veti pregati pentru o cina in Turnul Skylon, de unde veti putea admira intreaga cascada. Se innopteaza in zona cascadei Niagara.

Ziua 10
Niagara Falls-Amish Country-Lancaster.
Dupa micul dejun va invitam sa treceti granita cu SUA si sa vizitati statul New York. Ne vom opri apoi in zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuita de comunitatea Amish. Veti servi cina intr-un restaurant al comunitatii Amish. Se innopteaza in zona Lancanster.

Ziua 11
Amish Country -Washington, DC.
Mic-dejun. Astazi veti vizita Muzeul si Casa Amish si apoi va indreptati catre Virginia pentru a vizita o parte din Muzeul Aerului si al Spatiului si veti afla despre descoperirea navelor spatiale. Continuati catre Washington DC. Oprire la Georgetown, apoi veti avea timp liber. Se innopteaza in zona Washington DC.

Ziua 12
Washington DC.
Mic-dejun. Dimineata veti merge intr-un tur de 4 ore al orasului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea veti avea timp liber. Se innopteaza in zona Washington DC.

Ziua 13
Washington, DC - Philadelphia - New York City.
Mic-dejun. Astazi veti face o vizita in centrul orasului Philadelphia, cu o scurta plimbare la punctele de atractie turistica. In continuare veti pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se innopteaza in zona orasului New York( New Jersey).

Ziua 14
Plecarea spre casa.
Mic-dejun. In functie de ora zborului autocarul va va duce la aeroport si veti porni in drumul spre casa.

*Numar minim de participanti 20 persoane.
*Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.


Acte necesare
Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii si obtinerea vizei SUA in prealabil!

Servicii incluse:

Zbor dus-intors cu bagaj de cala si de manaTaxe de aeroport: 750 euro/pers.
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
Cazare 13 nopti la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest)
Mic dejun
Cina in Quebec (Cabana a Sucre)
Cina cu specific in Amish Country
Excursii conform program

Servicii neincluse:

Excursii optionale: 299 euro/pers:
-Croaziera Horn Blower la Niagara
-Cina la Skylon Tower
-Bilet intrare Empire State building
- Huron Wendat si Cascada Montmorency
-Croaziera 1000 de Insule,
- CN Tower
Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 199 euro/pers.
Tips: 10 usd/zi/pers. pentru ghizi locali si sofer
Asistenta medicala si storno pandemie 1-69 ani:76 euro/pers
Asistenta medicala si storno pandemie 70-99 ani:127 euro/pers
Conditii de plata:

La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare.
Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei


Circuit SUA Coasta de Est si Canada 14 zile
vezi mai multe

Camera Dubla
Taxe de aeroport si combustibil 750 euro/pers
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 13 nopti hoteluri echivalent 3*-4* Europa V
Mic dejun
Cina in Quebec (Cabana a Sucre)
Cina cu specific in Amish Country
Excursii conform program
Transport Avion KLM Bucuresti - New York
Transport Avion TURKISH AIRLINES New York - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit SUA de Est si Canada, Toate locatiile, Canada

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta