Aqua President este situat la iesirea din statiunea Baile Felix.

Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita.
Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa.
Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj.
Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - cina festiva cu meniu special si bauturi incluse; - acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe toata perioada sejurului; - acces gratuit internet; - parcare pazita (in limita locurilor disponibile). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si pensiune completa in sistem bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- cina festiva cu meniu special si bauturi incluse;
- acces gratuit la piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in Aqua Park pe toata perioada sejurului;
- acces gratuit internet;
- parcare pazita (in limita locurilor disponibile).


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Aqua President - Oferta 1 Decembrie, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta