Politica de confidentialitate

 

TRAVELEDGE este operator de date cu caracter personal inregistrata cu nr. 34575, informatiile dumneavoastra personale detinute de Traveledge in momentul inregistrarii pe site sau cumpararii de servicii turistice sunt protejate in conditiile legii 677/2001.

Prin completarea formularelor de inregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care acestia le inregistreaza sa intre in baza de date a agentiei Traveledge si ca urmare a acestei inregistrari, utilizatorii isi exprima acordul sa primeasca mesaje cu privire la produsele si serviciile pe care Traveledge le promoveaza prin intermediul campaniilor de marketing sau a newsletterelor transmise periodic sau alte actiuni si promotii viitoare.

Utilizatorul se poate dezabona oricand prin intermediul butonului de dezabonare sau printr-o solicitare explicita transmisa pe adresa de e-mail: startvacanta@bonjourvoyage.ro

Agentia se obliga sa nu faca publica sau sa dezvaluie unor terte persoane listele cu adresele de e-mail ale utilizatorilor, daca acestea nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, exceptie facand cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si procedurile judiciare.

 

 

 

 

Solicita oferta